Maxo
Neues Mitglied
Servus zusammen,
ich habe vor längerer Zeit mal einen Mango Daiquiri getrunken, den ich super lecker fand.
Ich habe das Rezept dann später auch bekommen.Allerdings mag ich keinen Bacardi vermixen, und deshalb brauche ich einen Tip, welcher Rum hier gut passen könnte.
Bin mir nicht sicher, ober es wirklich ein Daiquiri ist, aber schaut mal selbst:
Mango enough to 1/2 - 2/3 fill your blender. I use fresh mango and freeze it overnight so it is solid and you do not need to add any ice.
Then add 4-5 shots each of Bacardi, Quantro (or Triple Sec) and Mango Liquor.
Blend until smooth.
Taste, add more alcohol or ice if it is too strong
If you do not have frozen mangoes you can just use ice, but the mix will get thinner as the ice melts. This is not a problem as it just means you need to drink it faster and then make some more.
Freu mich auf eure Tipps
Jens
ich habe vor längerer Zeit mal einen Mango Daiquiri getrunken, den ich super lecker fand.
Ich habe das Rezept dann später auch bekommen.Allerdings mag ich keinen Bacardi vermixen, und deshalb brauche ich einen Tip, welcher Rum hier gut passen könnte.
Bin mir nicht sicher, ober es wirklich ein Daiquiri ist, aber schaut mal selbst:
Mango enough to 1/2 - 2/3 fill your blender. I use fresh mango and freeze it overnight so it is solid and you do not need to add any ice.
Then add 4-5 shots each of Bacardi, Quantro (or Triple Sec) and Mango Liquor.
Blend until smooth.
Taste, add more alcohol or ice if it is too strong
If you do not have frozen mangoes you can just use ice, but the mix will get thinner as the ice melts. This is not a problem as it just means you need to drink it faster and then make some more.
Freu mich auf eure Tipps
Jens